Wie geniet er niet van, de reisverhalen van anderen. Of juist het delen van je eigen verhalen. Dat vind ik ook heerlijk. Om die reden heb ik Tripmeister opgericht; een website waar ik niet alleen bekende bezienswaardigheden, plaatsen en steden bespreek, maar juist ook de onbekende plekjes.

Tripmeister, dat is de naam die ik uiteindelijk voor mijn reisblog heb verzonnen. Naast mijn vele artikelen die zijn geschreven (en nog komen) voor DroidApp.nl, gericht op smartphones en apps, leek het mij een leuk idee om mijn persoonlijke reiservaringen te delen met de rest van de wereld. Niet alleen in het buitenland, maar juist ook in Nederland, waar zeker nog veel te zien en te beleven is.

Stefan - Kopenhagen

Ik ben gek op reizen. Ik geniet van de natuur, maar juist ook van de steden. In de afgelopen jaren is mijn liefde voor Scandinavië flink gegroeid, door verschillende (rond-)reizen. Er zijn zoveel plekken die meer aandacht verdienen. Op Tripmeister deel ik mijn persoonlijke verhalen van plekken over de hele wereld. Misschien voor je eigen volgende reis, of voor het heerlijk wegdromen in de pauze op je werk. 

Backpacken zal ik niet snel doen, rondtrekken per camper of duizenden kilometers afleggen met een (huur-) auto des te liever. Waar de meesten de ‘doorgaande’ weg zullen volgen, neem ik liever een (flinke) omweg om zo kennis te maken met het binnenland, de plekken waar misschien nog wel meer te beleven is dan langs de hoofdweg.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met DroidApp.nl. Ik ben daarnaast buschauffeur en vermaak mij graag met muziek en met fotografie. Tripmeister is pas net begonnen, maar nu al zit ik boordevol ideeën die ik wil delen. Heb je ideeën en suggesties om Tripmeister (nog) beter te maken, laat het me dan zeker weten!